Ljevani elementi povećane trajnosti

Bilo da se radi o manganskim slitinama ili slitinama legiranima elementima kroma, volframa, vanadija itd., zahvaljujući iskustvu i suradnji s renomiranim svjetskim partnerima, možemo Vam pomoći da vaša postrojenja rade ekonomičnije, s većom produktivnošću i uz manje zastoja.

Vorax čekići i udarni elementi se ljevaju i proizvode upravo za vaše uvjete rada što rezultira smanjenim brojem izmjena dijelova, smanjuju se zastoji i trošenje opreme a istovremeno je kvaliteta usitnjenog materijala veća zbog znatno većeg udjela sitne frakcije usitnjenog materijala.

Ovisno o primjeni, instalaciji i vrsti trošenja kojemu su izloženi, Vorax čekići, udarne grede i ostali elementi mogu biti
• lijevani,
• izrađeni od termički obrađenog čelika,
• sa izmjenjivim udarnim elementima tvrdoća 63 HRc,
• tvrdonavareni,
• s umecima od sinteriranih tvrdih metala ili
• specijalno ili bimetalno ljevani s tvrdoćama udarnog dijela od 60 HRc.

Patentirana tehnologija bimetalnog ljevanja u jednu cjelinu spaja čelik velike čvrstoće i žilavosti te specijalni, visokolegirani materijal tvrdoće do 60 HRc. Rezultat ove tehnologije je jedinstveni proizvod koji zadovoljava sve sigurnosne zahtjeve a traje do 6 puta dulje od manganskih ili sličnih legura!

Da bi Vorax stručnjaci izradili tehnički prijedlog novog rješenja dovoljno je da nam dostavite nacrte postojećih udarnih elemenata i opišete karakteristike postrojenja za usitnjavanje. Slobodno nas kontaktirajte kako bi vam pomogli oko upita. Naši odljevci izrađuju se isključivo za vaše radne uvjete korištenjem naprednih tehnologija i materijala i osiguravaju dulju trajnost i niže troškove!